Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

AllCloud breidt haar team uit met Joost van Laar

ALLCLOUD, de ‘oer’ Hollandse Cloud provider, breidt het team uit met Joost van Laar.
Joost zal zich, in de rol van Partner Manager, gaan bezighouden met de verdere uitbreiding van het partner kanaal en het ondersteunen van bestaande partners.

Joost is woonachtig in Enschede en zal vanuit daar de regio noord – oost Nederland gaan bedienen en is per 15 november 2023 in dienst getreden

Joost van Laar: “Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam in de ICT sector en ken Dave vanuit de begin jaren van RoutIT waar ik toen werkzaam was bij voormalig Schutte Informatisering (Inmiddels Unica). Toen we afgelopen jaar opnieuw met elkaar in contact kwamen werd ik direct enthousiast over de stappen die Dave inmiddels met AllCloud had gezet. Toen ook de ambitieuze groeiplannen  ter sprake kwam zagen we mogelijkheden voor een samenwerking.

Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om mijn bijdrage te gaan leveren aan de verdere groei van AllCloud en haar partners.” Kennismaken? Bel mij gerust.

Linkedin Profiel:

https://www.linkedin.com/in/joostvanlaar/

Over AllCloud

Wij zijn AllCloud. De Nederlandse Cloud provider exclusief voor MSP’s. Onze missie is om een einde te maken aan de complexiteit. Iedere dag proberen wij onze diensten voor ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Heldere lage vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal