Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

AllCloud denkt niet alleen mee, ze werken ook mee

 

 

ITCOMS is ontstaan in 2012 en heeft een duidelijke missie, het beste ICT bedrijf worden van Zuid-West Nederland. Ze werken met zorgvuldig geselecteerde diensten en producten die voldoen aan hun hoge kwaliteitseisen. De specialisten van ITCOMS maken het verschil en ze gaan altijd voor een maximale klanttevredenheid.

We zijn in gesprek met Corien Koolen, de algemeen directeur. Al onze diensten bieden we aan vanuit een Cloud oplossing. Echter wat we zagen is dat de service van een van onze leveranciers bedroevend slecht werd. Als we te maken kregen met een storing moest de oplossing over heel veel schijven herleid, gecommuniceerd en opgelost worden. Onze leverancier maakte gebruik van andere leveranciers voor de producten die we bij hun afnamen. Het kwam voor dat deze leveranciers liever naar elkaar wezen in plaats van het probleem op te lossen. Dit is niet hoe wij willen werken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere Cloudprovider.

Eerst hebben we gekeken naar de mogelijkheden die Azure ons bood, maar die bleek 2 x zo duur te zijn. In onze zoektocht zijn we terecht gekomen bij AllCloud. Ik kende Roemer nog uit het verleden, hij kwam met een heel goed aanbod en vertelde wat de meerwaarde was van AllCloud voor onze businesscase. Toen kwam alles in een stroomversnelling.

We hebben de migratie goed doorgesproken en afgestemd op elkaar. We hebben eerst met de back-ups een test gedaan en die verliep voorspoedig. Het komt ook omdat we zelf alles goed gedocumenteerd hebben en op een consistente en herleidbare manier onze data gestructureerd hebben opgeslagen. Omdat de test zo voorspoedig verliep, vroegen we onszelf af of we de klanten wel vooraf moesten informeren dat er een migratie aanstaande was. Uiteraard hebben we de klanten wel geïnformeerd en gezamenlijk hebben we besloten dat we het weekend hebben gebruikt om de migratie te voltooien. Ook de daadwerkelijke migratie verliep als gepland en geen van onze klanten hebben er iets van gemerkt.

We zijn super tevreden hoe alles is verlopen. AllCloud denkt niet alleen mee, ze werken ook mee en daar zit het wezenlijke verschil. Daarbij zijn de lijntjes erg kort, als er wat is wordt je gelijk geholpen. Deze proactieve houding spreekt ons enorm aan en AllCloud voldoet aan alle verwachtingen die we hebben van een Cloudprovider.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal