Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

“Je kan support aanbieden of je kan support bieden”

Het verhaal van JG Solutions is het typerende zolderkamer verhaal. In 2004 begon Jeroen Gosselink op zijn zolderkamer met het repareren van computers. Al snel had hij door dat klanten behoeften hadden aan een bredere dienstverlening waaronder ondersteuning op locatie. Vanaf dat moment gaat de groei snel, binnen 12 jaar wordt er 3 keer verhuisd naar een grotere locatie. De dienstverlening is geënt op het leveren  van Cloud, infrastructuur, netwerk en systeembeheer.

Het onderscheidend vermogen wat JG Solutions nastreeft is samenwerken vanuit een relatie. Als de relatie goed is met je klanten kan je ook prima samenwerken. Dan weet je van elkaar wat je belangrijk vindt en hoe je elkaar optimaal kan ondersteunen. Zo is ook de samenwerking met AllCloud ontstaan.

Ik kende Roemer Arentsen van AllCloud nog vanuit het verleden en een andere samenwerking, aldus Jeroen. We hebben allebei een passie voor golfen en tijdens het lopen van een paar holes kwamen we met elkaar in gesprek over de oplossingen die AllCloud kan aanbieden. Zoals al eerder vermeld vind ik goede relaties in een samenwerking erg belangrijk en dus heb ik gekozen om over te stappen met al mijn klanten naar het platform van Allcloud. Ik vind in de business moet je elkaar ook wat gunnen en ik had gelijk een goed gevoel bij AllCloud.

Na het uitspreken van een duurzame relatie met het zetten van de handtekening, wilden we eigenlijk gelijk onze klanten en data overzetten op het AllCloud platform. Maar niet voordat we alles getest hadden. Op basis van onze requirements richtte AllCloud de basis in en zorgde ervoor dat alle resources beschikbaar waren. Omdat we het migratieproces goed hadden voorbereid en doorgesproken met de medewerkers van AllCloud verliep alles volgens plan. Alle klanten zijn overgezet en klanten hebben geen hinder ondervonden

Waarom AllCloud? Ik zeg wel eens gekscherend er zijn bedrijven die support aanbieden, en er zijn bedrijven die support bieden. Daar zit een wezenlijk verschil in. AllCloud is een no-nonsense organisatie, ze komen direct tot the point en dat kan ook, omdat ze veel kennis van zaken hebben. En daar hou ik van. Samenwerken vanuit een goede relatie met de beste partijen.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal