Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

“Je koopt rust”

 

 

“Doordat we ons geen zorgen hoeven te maken over de techniek kunnen wij de tijdwinst die dit oplevert aan andere bedrijfsactiviteiten besteden. Je koopt rust.”

Mediaspring levert een breed scala aan ICT diensten omtrent managed services en werkplek-, netwerk- en systeembeheer en onderscheid zich met een flexibele en oplossingsgerichte werkwijze waarbij de klant op nummer één staat. En het uitgangspunt van een langdurige samenwerking blijft daarbij als uitgangspunt gelden.

Mediaspring bestaat al sinds 1997 en is een zeer gerespecteerde ICT dienstverlener gevestigd in Landsmeer. We hebben geen sales of marketingafdeling en toch dienen er nog regelmatig nieuwe klanten aan. Het gaat ons om het leveren van kwaliteit en dat zit in ons DNA. Kwaliteit boven omzet en dat zorgt voor goede referenties en nieuwe klanten, aldus Salo Bles, de eigenaar van Mediaspring.

Na jarenlang klant te zijn geweest van een datacenter in Nederland kwam het besef dat onderhoud en beheer van ons eigen ICT platform veel tijd kost en dat de kennis om dit goed uit te voeren niet redundant aanwezig was binnen onze eigen organisatie. Daarbij kwam dat ik niet tevreden was over de dienstverlening van mijn leverancier. We hebben toen besloten om niet meer te investeren in eigen cloud omgeving maar te kiezen voor een meer flexibelere Cloudoplossing.

In mijn zoektocht naar een nieuwe leverancier kwam ik in gesprek met Dave Faber van Allcloud. Ik kende hem nog uit de periode dat hij bij Routit werkte. Dave bood een cloudoplossing aan die mij zeer aansprak. Ik had er direct een goed gevoel bij en dat is een van de voorwaarden voor mij om in zee te gaan met een nieuwe leverancier.

De migratie bleek zeer eenvoudig te zijn. Echter, van de dertig servers die we geruisloos en snel konden migreren, was er 1 server die na de migratie problemen kreeg. Heel vervelend, maar het werd gelijk duidelijk waar AllCloud voor staat. Van ‘s ochtends vroeg tot in de nacht hebben onze mensen samen met de technici van AllCloud gezocht naar het probleem. Ook al lag de oorzaak niet in de hardware van AllCloud, toch hebben de medewerkers van AllCloud er heel veel tijd en effort in gestoken om het probleem te samen met ons te verhelpen wat uiteindelijk ook is gelukt.

“Je koopt rust.”

AllCloud heeft hetzelfde DNA als Mediaspring, de klant moet perfect geholpen worden. Want geen enkele organisatie kan het zich veroorloven dat zijn onderneming offline gaat. Echter iedereen die in de techniek werkt weet dat er altijd iets onverwachts kan gebeuren. Alle processen moeten dan zo ingericht zijn dat het probleem direct kan worden opgelost. Het is dan ook geruststellend dat AllCloud altijd bereikbaar is. Je kan ze altijd bellen en al ligt het probleem niet bij hun, ze denken graag met je mee. Binnen de AllCloud Community is er altijd wel een partner die je kan helpen of adviseren.

Kortom door het opruimen van mijn eigen datacenteromgeving en de verhuizing naar het AllCloud platform heb ik rust gekocht. Doordat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de techniek kunnen wij de tijdwinst die dit oplevert besteden aan onze andere werkzaamheden.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal