Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Veilig en
gebruiksvriendelijk

De ALLCLOUD operator

ALLCLOUD biedt één centrale plek voor alle ICT zaken van jouw klanten. Dè ALLCLOUD OPERATOR! Niet eerder was het beheer zo oer-simpel. Inloggen, controleren, aanmaken en uitbereiden. Of het nu gaat om een telefooncentrale, online werkplek zodat ook thuis werken direct wordt geregeld of een VPS voor opslag of ondersteuning van het online werken. Het is echt eenvoudig. Beheer je klanten en hun wensen in onze ALLCLOUD OPERATOR.

‘Samen Slimmer’ maar sneller en makkelijker is ook niet verkeerd.


Operator dashboard

Aanmaken
aanpassen
monitoren


Alles op een
centrale plek!

OFFICE

Operator OFFICE

VPS

Operator VPS

Veilig en gebruiksvriendelijk

Onze veilige en gebruiksvriendelijke OPERATOR geeft je dè plek voor het totaal-beheer van ICT klanten die op zoek zijn naar oplossingen voor hun telefonie, moderne online werkplekken en opslag. Na inloggen op het systeem geeft het dashboard direct inzicht in prestaties van de afgenomen systemen. Je hebt snel overzicht in de telefooncentrales, online werkplekken en VPS-en. Maak in één klik backups en plaatst deze in no-time terug. Heeft een VPS meer resources nodig? Bereid deze uit met extra CPU, RAM of opslag. Een extra telefooncentrale vóór op kantoor? Het is echt zo geregeld.

Operator overview

INZICHT in prestaties EN
ALLES IN EIGEN HAND

Geen trage systemen meer. Nooit meer onduidelijk overzicht over back-ups en het uitbereiden volledig in eigen hand. De ALLCLOUD OPERATOR is ontwikkeld om het ICT-beheer simpeler, sneller en slimmer te maken. Je hebt direct inzichtelijk als systemen onderhoud of uitbereiding nodig hebben. Samen met de producten en de ondersteuning van ALLCLOUD is het beheren van al je ICT klanten een genot.

Operator inzicht

Inzicht

Operator inzicht

Beheer

Operator inzicht

Uitbreiden

Telefonie, online werkplekken en VPS-en centraal en oer-gemakkelijk geregeld!

  • Bij verzenden contactformulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in ons systeem.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Operator

Wil je ook genieten van de ALLCLOUD OPERATOR? Een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving om de producten van je klanten te bekijken, aan te passen en uit te bereiden. Laat uw gegevens achter als u ook van de producten én de OPERATOR van ALLCLOUD wilt zien en ervaren.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal