Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: Mediaspring

Mediaspring is een ICT-bedrijf met één gouden regel: ‘Behandel je klanten zoals je zelf behandeld zou willen worden.’ Zonder een vast takenpakket, met standaard overcapaciteit en werknemers met een brede oriëntatie helpen wij klanten met ICT-oplossingen op ieder moment van de dag. Dat vraagt nogal wat van de mensen die er werken, “Met onze gouden regel onderscheiden we ons van grote ICT-bedrijven die oplossingen bieden voor minder geld.”

Wij proberen om onze klanten te bedienen bij alle vragen die ze hebben; van levering, installatie en het beheren van de (complete) (online) ICT-omgeving maar ook het installeren van infrastructuur zoals Wi-Fi en netwerkkabels en het verhuizen naar een andere locatie.

Onze klanten zijn trouw en via hen komen we ook aan onze nieuwe klanten.

We zijn nog maar een korte periode partner zijn van ALLCLOUD en toch voelt de samenwerking als vanouds en vertrouwd. De fijne en open communicatie in combinatie met de adviezen zorgt voor een prettige werksfeer. Het fijne van de oplossingen van ALLCLOUD is dat we voor elke klant, met elk hun verschillende wensen, een online werkomgeving kunnen aanbieden die aansluit op de wensen van de klant. Zodoende betaald de klant alleen voor de diensten die ook daadwerkelijk gebruikt worden. En daar waar nodig kunnen we eenvoudig werkomgeving uitbreiden of inkrimpen, afhankelijk van de groei van de klant. Ook niet onbelangrijk: Doordat wij ons nu geen zorgen hoeven te maken om de techniek, welke in handen is van ALLCLOUD, kunnen wij de tijdwinst die dit oplevert aan ons verdere takenpakket besteden en op die manier de klant nog beter voorzien van support.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal