Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

ALLCLOUD breidt haar services uit met de ALLCLOUD PC

ALLCLOUD, de ‘oer’ Hollandse Cloud provider voor het MSP-partnerkanaal, introduceert op de Cloud Expo haar ALLCLOUD PC. Daarmee kan iedere Managed Service Provider eenvoudig en snel een Hosted Windows 11 Cloud PC bieden, waarin Zero trust beveiliging de standaard is.

Uitgebreide keuzes

ALLCLOUD PC is beschikbaar in 7 varianten (van IJzer tot aan Diamant), waarin de verschillen zitten in het aantal vCPU’s, GB RAM en NVME storage. Meerdere ALLCLOUD PC’s kunnen eenvoudig worden gecombineerd. “Het is heel eenvoudig. Met een druk op de knop bestel je als Partner de ALLCLOUD PC in De ALLCLOUD OPERATOR, waarna de bestelling direct geactiveerd wordt. De ALLCLOUD PC plaatsen wij op drie geografische locaties, waardoor continiuiteit  en de Back-up altijd goed geregeld zijn. In het geval van een technisch probleem, schakelt de ALLCLOUD PC over naar 2e datacenter. De klant kan dus altijd gewoon verder werken.” aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Vaste lage tarieven, dus geen verrassingen achteraf

Bij ALLCLOUD is de MSP’er altijd klanteigenaar en krijgt hij een gezonde korting, die met zijn omzet meegroeit. ALLCLOUD blijft nu weer tegendraads en gaat niet mee met de trend van variabele tarieven. Bij ALLCLOUD weet de partner waar hij aan toe is en wat hij daarmee aan zijn klanten kan aanbieden. Dave: “Ook voor ALLCLOUD PC geldt een vast laag tarief, waardoor de klant geen verrassingen heeft achteraf en zich kan focussen op zaken die voor hem echt belangrijk zijn.”

Over ALLCLOUD

Wij zijn ALLCLOUD. De ‘Oer’ Hollandse Cloud provider. Wij werken uitsluitend samen met Managed Service Providers. Samen met onze partners maken wij een einde aan de complexiteit. Iedere dag proberen wij onze diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Wij helpen onze lokale Partners met een eenvoudige overstap. ALLCLOUD staat voor heldere lage vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal