Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

ALLCLOUD breidt team uit

ALLCLOUD breidt team uit met Roemer Arentsen

ALLCLOUD, de ‘oer’ Hollandse Cloud werkplek provider, breidt het team uit met Roemer Arentsen als Partner Manager. Roemer is een oude bekende in de Telecom- en ICT-sector. Zo heeft hij onder andere gewerkt bij RoutIT, Gamma Communications (voorheen Dean one) en 1do. Roemer gaat zich bezighouden met het ondersteunen en ontzorgen van ICT-Partners door samen met de Partner een complete digitale werkplek aan te bieden aan de klant.

“Roemer heeft veel kennis en ervaring op het gebied van ICT voor de zakelijke markt en kent het partnerkanaal als geen ander. Ik ben ontzettend trots dat we nu weer gaan samenwerken en hij weer “thuiskomt”. Afgelopen periode hebben we al meer dan 1.500 gebruikers omgezet naar ALLCLOUD en met de komst van Roemer, kunnen we nog meer lokale ICT-Partners helpen om een complete IT-werkplek aan te bieden.” Aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD

Roemer Arentsen: “Ik ken Dave al bijna 10 jaar en sindsdien hebben we veel samengewerkt. Ik heb ontzettend veel zin om nu bij ALLCLOUD aan de slag te gaan, het voelt – zoals Dave ook zegt – écht als thuiskomen. In mijn rol als Partner Manager ga ik de lokale ICT-Partner helpen om slimmer en harder te groeien. Dit ga ik doen door de partner te ontzorgen in techniek en samen met hem een complete digitale werkplek aan te bieden bij zijn klant. De Partner zorgt vervolgens voor de ondersteuning bij zijn klant en samen verzorgen we dan weer de marketing en sales. Ik heb onwijs veel zin om een bijdrage te leveren aan de groei van onze Partners en natuurlijk van ALLCLOUD.”

Over ALLCLOUD

Wij zijn ALLCLOUD. Jouw Nederlandse Cloud werkplek provider. Onze missie is om een einde te maken aan de complexiteit. Iedere dag proberen wij onze diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Daarom bieden wij een complete IT-werkplek aan. Met eenvoudige keuzes, bepaal jij samen met je klant, wat belangrijk is. Selecteer het aantal werkplekken, vervolgens helpt onze lokale ICT-Partner met de eenvoudige overstap. Heldere lage vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Ga naar ALLCLOUD.nl voor meer informatie.

Contact, niet voor publicatie:

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met:

Dave Faber

Stuur een e-mail naar: info@allcloud.nlof bel naar 088 203 9600.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal