Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

ALLCLOUD gaat verhuizen!

Het is tijd voor de volgende fase van AllCloud, daarom verhuizen wij per 1 juli 2023 naar Dave-enter 😅. (#deventer ). Wij hebben gekozen voor de A-locatie van Deventer, De Leeuwenbrug Deventer. Gelegen naast het Centraal Station Deventer, Saxion Hogeschool en op 150 meter van de prachtige historische binnenstad.

Wij hebben gekozen voor een retro-industrieel look voor ons nieuwe kantoor. Thuis voelen, gezien worden en gezelligheid zijn de basisvoorwaarden waaraan dit design voldoet.

De kern van het succes van Allcloud Services BV ligt in vernieuwing, software ontwikkeling en innovatie. Door nauw samen te werken met Hogeschool Saxion, haar studenten en onze nieuwste aanwinsten – de “#cloudies” – zijn wij in staat om onze partners voortdurend te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde datacenter diensten.

Allcloud Services BV blijft gedreven om voorop te blijven lopen in de branche door middel van innovatieve technologieën, vernieuwende ideeën en een ontspannen, gezellige werkomgeving.

Jij ook al zin in een vrijdagmiddagborrel in het prachtige Deventer?

Tom Welten van DC Vastgoed bedankt voor het vertrouwen! Op naar een mooie nieuwe toekomst in Dave-Enter.:)

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal