Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

ALLCLOUD verhoogt haar tarieven voor Office licenties niet

Je hebt het vast al voorbij zien komen: in november 2021 kondigde Microsoft aan dat zij haar prijzen zou verhogen voor producten als Microsoft 365 (Basic en Premium) en Office 365 (E1, E3 en E5). Afhankelijk van het type abonnement loopt deze prijsverhoging op tot wel 30%. Deze prijsverhoging wordt doorgevoerd in de maandelijkse abonnementsprijs van jouw klant, dus uiteindelijk is jouw klant de persoon die deze verhoging letterlijk voelt in zijn portemonnee. Bij ALLCLOUD hebben we een duidelijke missie: iedere dag proberen wij onze diensten te vereenvoudigen voor Ondernemend Nederland. En willen wij de ondernemer samen met jou, als ICT-Partner, een complete digitale werkplek aanbieden voor een vast en laag bedrag per maand. Voor ons reden genoeg om deze prijsverhoging niet door te voeren in onze abonnementsprijzen. Wij hanteren daarom ook nu nog steeds dezelfde lage en vaste abonnementsprijzen in 2022 en kan de ondernemer nog steeds per maand zijn abonnement opzeggen. Flexibel én jouw klant loopt weinig risico!

Dave Faber, Algemeen directeur: “Een klein beetje tegendraads is het wel, om als enige tegen de richting in te zwemmen, maar we doen het toch. Wij gaan niet mee met de prijsverhoging die Microsoft eind vorig jaar aankondigde. Met ALLCLOUD willen we een einde maken aan de complexiteit rond digitalisering en er zijn voor Ondernemend Nederland. Dit doen wij door samen met de lokale ICT-Partner een complete en eenvoudige propositie aan te bieden, waarbij wij de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegnemen. Dat doen wij onder andere door onze prijzen nu niet te verhogen, zoals het merendeel in de markt wel heeft gedaan. Bij ons weten de ICT-Partner en de ondernemer waar zij aan toe zijn, zodat de ondernemer zich kan focussen op dingen die voor hem écht belangrijk zijn.”

Heldere lage vaste tarieven

Ook in 2022 bieden wij dus nog steeds heldere lage vaste tarieven en heeft jouw klant geen verrassingen achteraf. ALLCLOUD Office is de modernste online werkplek die jij, als ICT-Partner, zelf op basis van de klantwensen kunt instellen. Slim samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Onze slimme veiligheidsoplossingen maken een eind aan bedreigingen als virussen en ramsomware. Onze diensten groeien mee met de ontwikkelen van jouw klanten. Op- en afschalen is dus geen enkel probleem.

En, heeft jouw klant al een eigen Microsoft-licentie? Dan ontvangt hij maar liefst €20,- korting wanneer hij kiest voor één van de ALLCLOUD Office diensten.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal