Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Migreren naar de cloud lastig? Niet bij ALLCLOUD!

Hoe eenvoudig kan ik mijn bestaande ICT migreren naar Allcloud? Niemand staat te popelen voor een migratie. Een migratie kan vergeleken worden met het veranderen van de inrichting van een huis. Net zoals het verplaatsen van meubels, behangen, verven en decoraties tijd en moeite kost, vergt een migratie ook inspanning en planning. Maar wanneer alles op zijn plek staat en de nieuwe inrichting is voltooid, kan het resulteren in een verfrissende nieuwe omgeving. Op dezelfde manier kan een succesvolle IT-migratie resulteren in een verbeterde en efficiƫntere digitale werkomgeving.

Wij kunnen jouw migratie gemakkelijker maken door gebruik te maken van onze geavanceerde software en onze uitgebreide ervaring. Of het nu gaat om een lokale omgeving, Hyper-V of VMware omgeving, wij hebben de instrumenten en technische kennis om jou te begeleiden bij de migratie. Samen zullen we de migratie gedegen voorbereiden en uitvoeren, zodat jij en je klant zo snel mogelijk kunnen genieten van de nieuwe cloudomgeving zonder zorgen.

Een migratie is bij allcloud altijd binnen 1 werkdag geregeld. Onze partners laden hun omgeving in onze migratie server, daana wordt de incremental backup van de laatste werkdag wordt toegevoegd. De volgende ochtend is jouw klant live op de nieuwe omgeving. Zo eenvoudig is migreren naar Allcloud.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal