Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: dotcombusiness

Dotcombusiness over ALLCLOUD:

“Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van IT dienstverlening, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. “Wat mij aansprak is dat we met ALLCLOUD een VDI-oplossing bieden, die iedereen snapt. Deze remote-desktop oplossing sluit volledig aan bij de wensen van onze klanten” aldus Luuk van den Berg, Directeur bij Dotcombusiness.

“Cloud dat gaan we nooit doen”. Dat was een opmerking van mij in 2008. “Wie had kunnen bedenken dat de Cloud zo groot zou worden.” Dotcombusiness bestaat sinds 2001 en adopteert al die tijd al de laatste nieuwe ontwikkelingen. Ons team van gedreven specialisten raakt hierdoor juist getriggerd en gaat graag de uitdaging aan deze te vertalen naar passende begrijpelijke toepassingen. Dit vertaalt zich in onze filosofie: “IT voor en door mensen”.

Samen nog succesvoller

ALLCLOUD helpt de ICT-Partner om slimmer en harder te groeien, door samen met de partner een complete digitale werkplek aan te bieden. “Wij merken dat de propositie van ALLCLOUD erg laagdrempelig is voor het Midden- en kleinbedrijf. Samen met de klant kiezen wij wat hij nodig heeft, maken we een offerte en zetten we vervolgens de complete inrichting klaar. De diensten van ALLCLOUD zijn voor ons, als partner, eenvoudig te verkopen, installeren, factureren en onderhouden. Ik vind het fijn dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over de techniek én daarbij helpt ALLCLOUD ons ook nog met de marketing en sales.”

Wil jij weten wat ALLCLOUD voor jou als ICT-dienstverlener kan betekenen? Neem dan contact op met Roemer of Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal