Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: ITG Solutions

ITG Solutions over ALLCLOUD

Al meer dan 30 jaar is ITG solutions dé specialist op het Apple platform. Met hun uitgebreide kennis en ervaring helpen zij het MKB met het automatiseren van de digitale werkplek. “Wij zoeken altijd naar oplossingen die Multi platform zijn, en niet geheel onbelangrijk: onze Apple-klanten verwachten van ons een gebruiksvriendelijke oplossing zonder complexiteit.” aldus Patrick Vermeulen, Apple Business Consultant bij ITG Solutions.

ALLCLOUD begrijpt als geen ander dat de klant altijd en overal telefonisch bereikbaar moet zijn. Daarom onderhouden, updaten en beheren wij onze telefooncentrale in de cloud en hoeft de partner zich daar niet mee bezig te houden. Hierdoor bespaart de partner op vaste en variabele kosten en krijgen zij geen vervelende verrassingen achteraf. “Met ALLCLOUD hebben wij een telefonie-oplossing gevonden, die goed aansluit bij onze wensen en die van onze klanten. Met ALLCLOUD bieden wij onze klanten nu vaste telefonie voor een vast bedrag per gebruiker per maand, met alle extra opties die je als bedrijf maar kunt wensen. Samen met onze klant kiezen wij wat belangrijk is en vervolgens zorgen wij voor een eenvoudige overstap.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken wij een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD VPS proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe gemakkelijk de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Wil jij weten wat ALLCLOUD voor jou als ICT-dienstverlener kan betekenen? Neem dan contact op met Roemer of Dave, bel 088-2039600, of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal