Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: JG Solutions

JG Solutions over ALLCLOUD

In 2004 begon Jeroen Gosselink, directeur JG Solutions, op zijn zolderkamer met het repareren van computers. Al snel kwam hij tot de conclusie dat er vanuit zijn klantenkring behoefte was aan een betere dienstverlening op locatie. “2008 was het jaar dat we verhuisden, maar ook dat wij ons verder specialiseerden op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. We hebben alles op alles gezet om onze klanten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn. En inmiddels zijn wij nog een keer verhuisd, hebben wij meer ruimte, een groter team, nog meer kennis en streven wij naar een optimale oplossing voor alle IT-problemen binnen organisaties.” aldus Jeroen Gosselink

JG Solutions staat voor betrouwbaar, service- en oplossingsgericht, zorgvuldig, passie voor ICT én toegankelijk voor iedereen. “Daar maken wij ook het verschil in vergelijking tot andere IT-partijen: wij zijn een betrouwbare systeembeheerder en geven altijd eerlijk advies. Allcloud Services BV sluit hier naadloos op aan. Jullie zijn een betrouwbaar bedrijf en bij vragen worden wij altijd ontzettend snel geholpen. De altijd snelle en goede service ervaren wij als zeer prettig. De samenwerking voelt als een goede vriendschap: je weet wat je aan elkaar hebt en samen sta je sterker.”

Waarom heeft JG Solutions gekozen voor ALLCLOUD?

“Wij willen graag een veilige en uitstekend werkzame ICT-omgeving creëren, voor al onze klanten. Door de samenwerking met Allcloud zijn wij, en dus ook onze klanten, verzekerd van een goede cloud omgeving. Samen komen we verder en helpen we de eindgebruiker naar een optimale werkomgeving. ICT moet gewoon werken.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken ze een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD VPS proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe gemakkelijk de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave Faber directeur bij ALLCLOUD.

Wil jij weten wat ALLCLOUD voor jou als ICT-dienstverlener kan betekenen? Neem dan contact ons op, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal