Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: Sailor Telecom & ICT

Sailor Telecom & ICT over ALLCLOUD

In 2008 nam Pieter Hendriks, samen met zijn vrouw, Sailor Telecom & ICT over van de toenmalige eigenaar. Vrijwel direct na de overname brak een roerige tijd aan want niet lang daarna zaten we met z’n allen in een wereldwijde krediet crisis. “We besloten de focus op Telecom te houden en het ICT-gedeelte uit te besteden aan partners. Ondanks dat het soms moeilijk was, sleepte onze ‘doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gek-genoeg-mentaliteit ons door de crisis.” aldus Pieter, eigenaar van Sailor Telecom & ICT. Onlangs is Sailor ook een partnership aangegaan met Allcloud Services BV. Wij vroegen Pieter Hendriks waarom zij voor ALLCLOUD hebben gekozen.

“Vanaf het moment dat de krediet crisis uitbrak hebben besloten we om het IT-gedeelte van onze klanten uit te besteden aan een partner die hen de beste oplossing kan bieden. Echter nu jaren verder en na de overname van Emeni Automatiseringstechnieken kregen we steeds meer de behoefte en de latente vraag uit de markt om een ‘eigen’ Cloud werkplek aan te kunnen bieden aan onze klanten. Met het portfolio van ALLCLOUD kunnen wij nu ook zelf het ICT-vraagstuk van onze klanten oppakken. Op basis van de wensen van onze klant stellen wij nu eenvoudig zelf een complete online werkplek samen. Voor onze klanten is het belangrijk dat ze snel en zonder haperingen verbonden zijn. Met de hoogste kwaliteitseisen zorgt ALLCLOUD ervoor dat ICT altijd werkt. Dat is ook waar wij voor staan en waar wij goed in zijn: verbinden. Of het nou intern, met elkaar of extern met de rest van de wereld is.”

De producten van ALLCLOUD zijn voor Sailor Telecom & ICT eenvoudig te verkopen, installeren, factureren en onderhouden. ALLCLOUD beheert de techniek en Sailor Telecom & ICT zorgt voor de ondersteuning bij haar klanten en samen verzorgen zij de marketing en sales.

Hoe maakt Tailor Telecom & ICT het verschil voor zijn klanten?

“Wij vragen naar de behoefte van onze klant en bieden vervolgens een maatwerk oplossing aan. Wij geloven dat je terugkrijgt wat je geeft. Daarom voelen wij ons verbonden met al onze klanten en bouwen we met velen een warme band op.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken ze een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD VPS proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe eenvoudig, betrouwbaar en simpel te beheren de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave Faber , directeur bij ALLCLOUD.

Wil jij weten wat ALLCLOUD voor jou als ICT-dienstverlener kan betekenen? Neem dan contact op met Roemer of Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal