Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: Vokus ICT

Vokus ICT kiest voor Allcloud Services BV!

Vokus ICT is een jong en dynamisch ICT-bedrijf gevestigd in #Ermelo, met een missie om ondernemers te ondersteunen bij hun ICT-uitdagingen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder telefonie, werkplekken en connectiviteit, en richten zich voornamelijk op het MKB-segment. Wat Vokus onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van eenvoudige en complete oplossingen die ondernemers in staat stellen om zich te concentreren op wat voor hen het belangrijkst is.

Bij Vokus ICT draait alles om het creëren van een gevoel van veiligheid en controle voor hun klanten. Ze nemen de zorgen van ICT-beheer uit handen, bieden actief beheer en leveren op maat gemaakte ondersteuning. Dit stelt ondernemers in staat om zich te concentreren op de groei en ontwikkeling van hun bedrijf, in plaats van zich bezig te houden met technische problemen.

Met veel enthousiasme hebben we Vokus ICT verwelkomd als partner bij AllCloud. “Wij hebben voor AllCloud gekozen omdat het ons de mogelijkheid biedt om een stabiele infrastructuur (Virtual Private Server) aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waarderen wij het fijne contact en het feit dat er met ons wordt meegedacht”. Aldus Martijn Bouw .

“Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Vokus ICT. Samen streven wij naar het leveren van hoogwaardige ICT-diensten die het mkb helpen groeien en bloeien”. aldus Dave Faber .

Wil jij net als Vokus ICT fijn en met korte lijntjes samenwerken met jouw Cloud provider? Allcloud Services BV werkt uitsluitend samen met ICT-partners.

Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan contact op met Roemer Arentsen , bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal