Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord:VWC

VWC Groep is de partner voor bedrijven en organisaties die weten hoe belangrijk de fysieke en digitale werkplek is voor het succes van de organisatie. Met onze specialisten creëren we dagelijks de ideale werkplek voor onze klanten. Wij weten wat werkt voor de zakelijke werkomgeving.

Als VWC werken we samen met Allcloud Services BV omdat zij een partij zijn met een laagdrempelig systeem. We hadden nog geen partij die een oplossing had die binnen ons idee past: ICT moet simpel zijn. Het systeem werkt eenvoudig voor onze (eind)klanten en werkt met een vast bedrag per maand per gebruiken. Ook kunnen we beheer in eigen handen houden, waardoor we onze eigen kwaliteit kunnen borgen en vasthouden. Verder is het contact met Allcloud Services BV fijn, korte lijntjes en dat past binnen hoe we communiceren als familiebedrijf. Aldus Erik van Wendel directeur, mede-eigenaar van VWC Groep.

Wil jij net als VWC Groep communiceren, met korte lijntjes als een familiebedrijf met Allcloud Services BV? Neem dan contact op met Roemer Arentsen of Dave Faber.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal