Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

SPOT ICT en AllCloud gaan een strategische samenwerking aan in de regio Purmerend

Sinds 2007 heeft SPOT maakt ICT zich ontwikkeld tot een grote regionale en betrouwbare ICT-partner. Hun dienstverlening is gericht op kleine en middelgrote bedrijven in de regio #Purmerend.

De technische ontwikkelingen gaan in een razendsnel tempo door maar kennis van ICT heeft niet iedere ondernemer in huis. SPOT ICT maakt die complexe technologie juist eenvoudig toepasbaar voor hun klanten. Het onderscheidend vermogen van SPOT ICT is hun Single Point of Technology, één aanspreekpunt voor alle technologie. We stellen onszelf elke dag de uitdagende vraag `Hoe kunnen wij onze klanten helpen om hun ICT uitdagingen op een slimme en gebruiksvriendelijke manier op te lossen´. Voor het aanbieden van de beste oplossingen werkt SPOT ICT graag samen met leveranciers die gebruik maken van de modernste technieken. Want kwaliteit leveren en een goede persoonlijke relatie zorgt voor een duurzame groei.

Dit DNA is vergelijkbaar met dat van Allcloud Services BV, leverancier van onder andere AllCloud-OFFICE, de modernste online werkplek. AllCloud stemt hun dienstverlening af op de wensen van hun #partners, en stellen hun kennis en expertise ter beschikking om ervoor te zorgen dat klanten perfect geadviseerd worden en de migraties naar hun platform snel en zorgeloos verlopen.

Deze strategische samenwerking houdt in dat AllCloud de virtuele servers en online werkplekken kan gaan faciliteren voor de klanten van SPOT ICT.

Dave Faber -directeur van Allcloud Services BV: Vanwege een urgente #Cloud uitdaging bij een van de klanten van SPOT ICT, zijn we met elkaar in contact gekomen. De vraag was of AllCloud kon helpen met het migreren van een groot aantal online werkplekken naar ons cloudplatform. Dit is succesvol verlopen en was een solide basis om verder te praten over een strategische samenwerking. Wij zijn trots om te melden dat SPOT ICT de diensten van AllCloud gaat aanbieden in de regio Purmerend en we hebben vertrouwen in een langdurige en prettige samenwerking.

 Gerard Smith, business manager van SPOT maakt ICT. We zijn blij dat we de diensten van AllCloud kunnen gaan aanbieden aan onze klanten in de regio Purmerend. AllCloud heeft bewezen dat ze alle kennis in huis hebben en over voldoende resources beschikken om migraties naar hun platform perfect te kunnen begeleiden. Hun Cloudplatform is gebaseerd op de nieuwste technieken en daarbij bieden ze ook nog vaste all-in prijzen met flexibele looptijden. Tel daarbij op het persoonlijke contact en de korte lijnen en je hebt alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal