Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

TBM 1, ALLCLOUD is één van de Innovators voor 2022

ALLCLOUD, de Nederlandse Cloud werkplek provider, is één van de Innovators voor 2022. Hun missie is om een einde te maken aan de complexiteit en iedere dag proberen zij hun diensten nog verder te vereenvoudigen voor Ondernemend Nederland. Met de start van ALLCLOUD is een jarenlange ondernemersdroom van Dave Faber afgelopen zomer uitgekomen. En sindsdien heeft de Cloud provider een vliegende start gemaakt. Maar, wat onderscheid ALLCLOUD nou? Wij spraken Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

ALLCLOUD maakt ICT eenvoudig. Als ICT-partner hoef je geen investeringen meer te doen en heb je logisch gevolg dus ook geen afschrijvingen meer. Daarnaast kies je samen met je klant wat bij hem past, betaalt de klant alleen voor wat er echt wordt gebruikt en heeft hij geen zorgen over virussen of ransomware. “Daarbij maken we uitsluitend gebruik van Nederlandse NEN- en ISO-gecertifieerde datacenters. Met de hoogste kwaliteitseisen zorgen we er dus voor dat ICT altijd werkt.” vertelt Dave.

Een gemeengoed laat je lastig onderscheiden in de markt

De digitale werkplek is gemeengoed geworden. Iedereen maakt er gebruik van en als ICT-partner is het lastig om je te onderscheiden. Een klant wil gewoon kunnen werken en bereikbaar zijn, daar is verder weinig emotie aan verbonden. “Behalve als het niet werkt. ICT moet natuurlijk gewoon werken, daar gaat de klant ook vanuit. Met ons portfolio kan de partner zijn klant (de mkb-er) helpen met hun bedrijfsprocessen. Hierdoor creëert de lokale ICT-partner meer tijd en ruimte voor onderscheidend vermogen en kan hij zijn klanten iets bieden want zijn concullega niet doet.” aldus Dave.

Te kort aan gekwalificeerd personeel, staat de groei van een ICT partner niet in de weg

Dave: “Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel lokale ICT-partners een enorme passie hebben voor techniek, maar dat het vinden van gekwalificeerd personeel de groei van deze passie in de weg staat. Met ALLCLOUD helpen we de lokale ICT-partner om slimmer en harder te groeien. Dit doen we door samen met hen een complete digitale werkplek aan te bieden. Wij ontzorgen de partner in techniek, de partner zorgt voor de excellente ondersteuning bij zijn klant en samen doen wij de marketing en sales. Verder worden al onze diensten uitsluitend via lokale ICT-partners geïnstalleerd, gefactureerd en onderhouden.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken ze een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD Office proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe gemakkelijk de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave.

Wil je weten wat ALLCLOUD voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal