Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Vliegende start voor ALLCLOUD

ALLCLOUD, de ‘oer’ Hollandse Cloud werkplek provider, heeft een vliegende start gemaakt sinds de oprichting afgelopen zomer. Samen met Kop ICT, één van de eerste ICT-partners, hebben zij de eerste batches van haar gebruikers omgezet naar ALLCLOUD.

Eén van de eerste ICT-Partners van ALLCLOUD is Kop ICT. Kop ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van computersystemen en netwerkoplossingen. “Ik ben ontzettend trots op de samenwerking met Kop ICT. Ik ken Bas al jarenlang, en ook bij hem zag ik de uitdaging die veel ICT-Partners hebben. Het vinden van gekwalificeerd personeel met de benodigde specialistische kennis is op dit moment gewoon heel erg lastig. Deze uitdaging hebben wij met ALLCLOUD voor hem opgelost, door samen een complete digitale werkplek aan te bieden. Wij ontzorgen Kop ICT in techniek, en Kop ICT zorgt voor de ondersteuning bij zijn klant en samen zorgen we voor de marketing en sales.” Aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Bas de Stigter, Commercieel Directeur bij Kop ICT: “Als ICT-Partner is ontzettend moeilijk om gekwalificeerd personeel te vinden die voldoende kennis bezitten over datacenters en netwerkplatformen. Maar, als Commercieel Directeur, vind ik niet dat dit onze groei in de weg mag staan. Ik was dus ook direct enthousiast over het concept van ALLCLOUD. Zij richten zich op de techniek en onze Microsoft-specialisten richten zich op het beheer en het ondersteunen van onze MKB-klanten. Afgelopen periode hebben wij de eerste batch van meer dan 1.500 gebruikers omgezet naar ALLCLOUD, en één ding weet ik zeker: er volgen er snel meer!”

Over ALLCLOUD

Wij zijn ALLCLOUD. Jouw Nederlandse Cloud werkplek provider. Onze missie is om een einde te maken aan de complexiteit. Iedere dag proberen wij onze diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Daarom bieden wij een complete IT-werkplek aan. Met eenvoudige keuzes, bepaal jij samen met je klant, wat belangrijk is. Selecteer het aantal werkplekken, vervolgens helpt onze lokale ICT-Partner met de eenvoudige overstap. Heldere lage vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Ga naar ALLCLOUD.nl voor meer informatie.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal