Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Hallo, wij zijn ALLCLOUD, De ‘oer’ Hollandse cloud werkplek provider

Afgelopen zomer werd ALLCLOUD met het ondertekenen bij de Kamer van Koophandel officieel een feit. ALLCLOUD is de ‘oer’ Hollandse cloud werkplek provider, met een duidelijke missie: samen met de ICT-Partner een einde maken aan de complexiteit. Met meer dan 1.500 tevreden actieve gebruikers, heeft ALLCLOUD een vliegende start gemaakt.

Met de start van ALLCLOUD komt een jarenlange ondernemersdroom van Dave Faber uit: “Met ruim 20 jaar ervaring in het ICT-Partnerkanaal, was dit voor mij een logische vervolgstap. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel lokale ICT-Partners een enorme passie hebben voor techniek, maar het vinden van gekwalificeerd personeel de groei van deze partners in de weg zit. Met ALLCLOUD helpen we de lokale ICT-Partner slimmer en harder te groeien, dit doen we door samen met de partner een complete digitale werkplek aan te bieden. Hierdoor groeit een partner van ALLCLOUD harder en slimmer.” In het kort ontzorgt ALLCLOUD de partner in techniek, zorgt de ICT-Partner voor de excellente ondersteuning bij zijn klant en zorgen ze samen voor de marketing en sales.

SERVICES
Het dienstenportfolio van ALLCLOUD is heel eenvoudig en bestaat uit drie pakketten: Office, Voice en Mobile. De ICT-Partner bepaalt welk pakket bij zijn klant past en vervolgens betaald de klant alleen voor wat hij gebruikt. “De digitale werkplek is steeds meer gemeengoed geworden, waardoor het onderscheid van een partner steeds lastiger wordt. Door MKB’ers te helpen met hun bedrijfsprocessen, creëren ICT-Partners meer onderscheidend vermogen. Overigens worden al onze diensten uitsluitend via lokale ICT-Partners geïnstalleerd, gefactureerd en onderhouden.” Aldus Dave Faber.

Over ALLCLOUD
Wij zijn ALLCLOUD. Jouw Nederlandse Cloud werkplek provider. Onze missie is om een einde te maken aan de complexiteit. Iedere dag proberen wij onze diensten voor Ondernemend Nederland verder te vereenvoudigen. Daarom bieden wij een complete IT-werkplek aan. Met eenvoudige keuzes, bepaal jij samen met je klant, wat belangrijk is. Selecteer het aantal werkplekken, vervolgens helpt onze lokale ICT-Partner met de eenvoudige overstap. Heldere lage vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf. Ga naar ALLCLOUD.nl voor meer informatie.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal