Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

`Een Cloud aanbieder die snel kan schakelen en waar alle communicatie gewoon in het Nederlands is`

Merkus Automatisering bestaat sinds 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van ICT automatisering. Voor een sterk groeiend aantal organisaties uit de noordelijke provincies leveren ze flexibele, klantgerichte, betrouwbare en efficiënte totaaloplossingen.

We zijn in gesprek met Jelmer de Boer, de IT Engineer van Merkus Automatisering. Voor een van onze klanten waren we met spoed op zoek naar een andere cloudoplossing. Na een kort en grondig onderzoek kwamen we in gesprek met Dave Faber van AllCloud. We zochten een partij die snel kon schakelen en ons praktisch kon helpen bij een spoed migratie. De medewerkers van AllCloud kwamen gelijk in actie en zorgden ervoor dat de omgevingen klaar gezet werden op basis van onze specificaties. Normaal gesproken richt je eerst een testomgeving in en controleert of alles naar behoren werkt alvorens je de daadwerkelijke migratie gaat afronden. Daar was voor deze klant geen tijd voor. Alles moest met spoed overgezet worden naar het platform van AllCloud.

De hele migratie verliep naar wens en we hebben door de intensieve samenwerking met AllCloud een belangrijke klant kunnen behouden.

Na de migratie van deze ene klant hebben we gekeken hoe het platform van AllCloud presteerde en het bleek zoals verwacht stabiel en snel te zijn. Dat was voor ons de reden om hierna al onze klanten over te zetten naar de omgeving van AllCloud. Inmiddels is de complete migratie afgerond.

Het voordeel van AllCloud is voor ons de korte lijnen, als er iets is dan hoef je niet eerst een call-center te bellen maar je krijgt een rechtstreeks nummer van ze. Voor onze klanten is het belangrijk dat alle data in Nederland is opgeslagen. Daarbij hebben ze de AllCloud Operator waarbij het beheer super eenvoudig is geworden. Heb je meer resources nodig in de vorm van een CPU, RAM of opslag via de ALLCloud Operator kan je die makkelijk realtime inschakelen en beheren. De flexibiliteit die AllCloud biedt past perfect bij ons business model.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal