Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord:Belje.nl

Belje levert totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken die je als MKB-ondernemer kunt tegenkomen. Van telefonie tot cloud security, en alles daartussenin. Dit doen zij niet alleen, maar met een selecte groep samenwerkingspartners. Elk zijn eigen expertise, alle expertise bij Belje.nl. Onlangs is ook Belje.nl een partnership met Allcloud Services BV aangegaan. Wij spraken Freddy Algra, bij Belje.nl over deze samenwerking.

Belje heeft als motto dat zij met één telefoontje alles regelen voor hun klanten. Of het nou gaat om telefonie of een online werkomgeving. ALLCLOUD maakt ICT eenvoudig. Zo kan de lokale ICT-Partner, in dit geval Belje.nl, zelf eenvoudig kiezen wat bij zijn klant past, betaalt de klant alleen voor wat hij gebruikt, heeft hij geen zorgen over virussen of ramsomware en is een online werkomgeving snel besteld. Met de hoogte kwaliteiten zorgen we er voor dat ICT altijd werkt. “Ondanks de korte samenwerking, vind ik de samenwerking met ALLCLOUD nu al erg prettig. Dankzij de korte lijntjes kunnen wij snel schakelen, dat is fijn, want zo kunnen wij met één telefoontje écht alles voor onze klanten regelen.”

Waarom heeft Belje.nl gekozen voor ALLCLOUD?

“Dankzij ALLCLOUD hebben wij nog meer grip op de cloud-omgevingen van onze klanten. We kunnen zelf eenvoudig aan de knoppen draaien, zodat we sneller kunnen schakelen als er nieuwe aanvragen zijn. En, niet geheel onbelangrijk: de diensten van ALLCLOUD passen gewoon beter bij onze MKB-klanten ten opzichte van de diensten van jullie concullega’s. Hierdoor kunnen wij nu een stukje markt opvullen, waar dat eerder niet of lastig het geval was.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken ze een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe gemakkelijk de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Wil jij weten wat ALLCLOUD voor jou als ICT-dienstverlener kan betekenen? Neem dan contact op met roemer of Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal