Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord:SAEN-IT

SAEN-IT B.V. is een ICT-bedrijf dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van Cloud-gebaseerde technologieën. Bedrijven kunnen hun IT-omgeving efficiënter maken en zich concentreren op hun core business met de diensten die Saen-it aanbiedt.

Samen met Allcloud Services BV biedt Saen-IT een Cloud-gebaseerd platform dat bedrijven helpt bij het verplaatsen van hun IT-omgeving naar de Cloud. Saen-it werkt samen met Allcloud om bedrijven te helpen met hun Cloud-transitie en hen te adviseren over de juiste Cloud-oplossing. Dit betekent dat bedrijven zich niet hoeven te bekommeren om de technische aspecten van een Cloud-transitie en zich kunnen concentreren op het verplaatsen van hun business naar de cloud.

Bedrijven kunnen hiermee hun IT-omgeving naar de Cloud verplaatsen, waardoor ze in flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie kunnen groeien. Bedrijven kunnen vanuit elke locatie werken en toegang te krijgen tot hun gegevens en applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over de IT-infrastructuur. Aldus Ivar Borstlap van SAEN-IT B.V..

 Daarnaast biedt Saen-it ook serverbeheer en -onderhoud aan. Saen-it zorgt ervoor dat servers up-to-date zijn en optimaal presteren. Dit betekent dat bedrijven geen tijd en middelen hoeven te besteden aan het onderhouden van hun IT-infrastructuur, waardoor ze zich kunnen richten op hun belangrijkste taken.

Samengevat, Saen-it is een ICT-bedrijf dat bedrijven helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen door middel van Cloud-gebaseerde technologieën. Met de diensten die Saen-it aanbiedt, groeit flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.

Wil jij weten wat voor jou als MSP-er kan betekenen? Neem dan contact op met Roemer of Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal