Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan. Klik hier

Blog afbeelding

Partner-aan-het-woord: UnitIT Solutions

UnitIT Solutions over ALLCLOUD

‘UnitIT Solutions is een meedenkende, probleemoplossende ICT-partner die MKB-bedrijven helpt grip te houden op hun ICT. Hierdoor kan de klant nog succesvoller zijn, omdat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteit. ICT dient immers altijd en overal beschikbaar te zijn.’ Met eenzelfde visie op de markt, kan het natuurlijk bijna niet anders… maar onlangs is ook UnitIT een partnership met ALLCLOUD aangegaan. Wij spraken Pierre Koopman, Salesmanager en mede-eigenaar bij UnitIT Solutions over deze samenwerking.

“Ik ken Roemer uit het verleden en ik heb ontzettend veel zin om weer samen te werken. Ik kijk er naar uit om samen te sparren over leuke casussen. Overigens, hebben we die eerste casus al ingeschoten op basis van het hosted Yeastar platform. Aan de achterkant kunnen we alles bouwen en managen zoals wij dat willen. En daarnaast is de propositie heel eenvoudig, maar wel volledig. Alles zit erin.”

De producten van ALLCLOUD zijn voor de ICT-Partner eenvoudig te verkopen, installeren, factureren en onderhouden. ALLCLOUD ontzorgt de partner in techniek, de partner zorgt voor de excellente ondersteuning bij zijn klant en samen doen wij de marketing en sales. ALLCLOUD maakt ICT eenvoudig. Zo kan de lokale ICT-Partner zelf eenvoudig kiezen wat bij zijn klant past, betaalt de klant alleen voor wat hij gebruikt en heeft hij geen zorgen over virussen of ransomware. Daarbij maakt ALLCLOUD uitsluitend gebruik van Nederlandse NEN- en ISO-gecertificeerde datacenters. Met de hoogste kwaliteiten zorgen we er dus voor dat ICT altijd werkt.

Hoe maakt UnitIT Solutions het verschil voor haar klanten?

“Onze handelwijze kenmerkt zich door een proactieve houding en het ontzorgen van de klant door verantwoordelijkheid te nemen over zijn ICT. Het belang van onze klant staat bij ons altijd voorop en verder moet ICT gewoon altijd en overal beschikbaar te zijn. Naast kwaliteit, komen wij onze afspraken altijd na. Kortom, doen en lever wat je met de klant hebt afgesproken.”

Samen nog succesvoller

Samen nog succesvoller, dat is het streven van ALLCLOUD. Samen met de partner maken ze een einde aan de complexiteit van de digitale werkplek. Dit doen zij door een complete en eenvoudige propositie aan te bieden. Een totaaloplossing, waarbij ALLCOUD de dagelijkse zorgen van de ondernemer wegneemt. “Wij vinden het belangrijk dat onze partners ook zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig onze diensten zijn. Daarom kunnen partners van ALLCLOUD nu tijdelijk maar liefst 120 dagen gratis ALLCLOUD Office proberen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe gemakkelijk de dienst is. Vertrouwen moet je immers eerst verdienen, en succes krijg je door vertrouwen.” aldus Dave Faber, directeur bij ALLCLOUD.

Wil je weten wat ALLCLOUD voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Dave, bel 088-2039600 of stuur een e-mail naar sales@allcloud.nl.

Copyright 2024 | ALLCLOUD | All Rights Reserved | By Kop Digitaal